Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı silsile otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kapıların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne derece müddet ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en eke kazanımı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Özellikle alıngan ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda kâin insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın istanbul Yangın kapısı fiyatları merdiveni kapıları, dosdoğru bir şekilde monte edilerek ve nizamlı olarak bakımının yapılması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page